Icepeakjassen trendy en hip!

Groot assortiment Icepeakjassen

Bekijk de producten

Icepeak skibroek

Icepeak skibroek functies

De Icepeak skibroek is uitgerust met een aantal mooie functies. Veel skibroeken van Icepeak hebben bretels aan de broek zitten. Dit zorgt ervoor dat de Icepeak skibroek goed blijft zitten. Mocht uw knoop of rits bijvoorbeeld kapot gaan, dan heeft u altijd nog de bretels die de Icepeak skibroek op de juiste plaatst houden. Daarnaast is de kans dat er sneeuw in de Icepeak skibroek terecht komt, zeer klein. Ook zit er vaak een riem aan de broek vast, die u gemakkelijk en soepel kunt verstellen van strak naar los. Tijdens het skiën is het belangrijk dat de kleding goed vast zit en er niets los kan gaan. De bretels en de riem van een Icepeak skibroek helpen u hierbij.

Bij de meeste Icpeak skibroeken zijn de binnenkanten van de broekspijpen verstevigd. Dit zorgt voor een optimaal draagcomfort en tijdens het vallen, kan uw broek niet scheuren. Dit gebeurt overigens ook vrijwel nooit, want de stoffen zijn hiervoor speciaal gemaakt. Ze zijn elastisch en bewegen in alles met u mee. Ze blijven ook goed om uw huid heen zitten zodat ze nergens achter blijven haken.

Skibroek Icepeak

De Icepeak skibroek is net zoals de andere skikleding van Icepeak ademend en tegelijkertijd ook winddicht. De stoffen zorgen ervoor dat er net genoeg lucht in kan, zodat uw transpiratievocht verdampt, maar dat er geen koude en harde wind naar binnen kan. Want anders zou u het wel erg koud krijgen op de skipiste. De icepeak skibroek heeft ook vaak reflecterende vlakken op de broek zitten, zodat u ook gezien wordt in het donker.

Bent u al nieuwsgierig geworden naar de Icepeak skibroek? Kijk dan snel op skitotaal.nl en bestel u Icepeak online! Hier vindt u een groot aanbod aan skikleding die wij gemakkelijk en snel bij u aan huis leveren!