Icepeakjassen trendy en hip!

Groot assortiment Icepeakjassen

Bekijk de producten

Icepeak skikleding

Collectie Icepeak ski kleding

De Icepeak ski kleding staat bekend om haar fleurige en trendy printjes en kleuren. De skikleding is erg gewild (zoals de Icepeak skibroek) en ook wij, Skitotaal, hebben een aantal dingen van Icepeak skikleding overgenomen. De Icepeak skikleding is van erg goede kwaliteit en Icepeak is ook serieus bezig om de sportkleding naar de wensen van de sporters aan te passen. Icepeak ski kleding is bijvoorbeeld ademend, maar tegelijkertijd ook wachterdicht. Als u dus op de skipiste staat, hoeft u niet bang te zijn dat u aan het einde van de dag helemaal doorweekt bent. De Icepeak jassen bieden bescherming tijdens het skiën en houdt u warm en droog.

Sommige ski kleding van Icepeak bestaat uit meerdere lagen stof. De verschillende lagen stof zijn uniek en zijn van een licht gewicht. De kleding is daarom ook gemakkelijk om mee te nemen in bijvoorbeeld uw koffer of rugtas. De kleding is niet zwaar en zorgt voor een licht gevoel. De technologie “Nano Quick Dry” is ook heel bijzonder en sommige ski kleding bevat deze technologie van Icepeak. Het zorgt ervoor dat de kleding snel droog is nat het wassen en dat tijdens de activiteiten, water of modder niet blijft zitten op de kleding. De nano eindlaag weert het water af. U moet wel opletten bij ski kleding dat u de Icepeak skikleding op lage temperaturen wast, zodat de functies van uw ski kleding niet kapot gaan of vervagen.

Icepeak skikleding

De meeste Icepeak skikleding is voorzien van thermomateriaal. De thermostof is van lichtgewicht en droogt heel erg snel. Het voordeel hiervan is dat als u begint te zweten tijdens het sporten, het transpiratievocht snel wordt afgevoerd en verdampt door de kleding. U blijft zo warm in uw ski kleding en droog tegelijk. Uw lichaam raakt niet oververhit en ook krijgt u geen plakkerig gevoel in uw kleding. Daarnaast verdwijnen nare geurtjes meteen en krijgt u het niet koud nadat u gestopt bent met uw activiteit.